Tryggare körning med extraljusramp

Det är helt omöjligt att välja rätt fordonslampa för lastbilen nu för tiden känns det som. Det fullkomligt kryllar av extraljus och att förstå skillnaden mellan dom känns i princip som en omöjlig uppgift att ens försöka sig på. Jag har under många år kört lastbil, både inom Sverige och utanför landet och har hittills förlitat mig på traditionella halogen lyktor. Förr i tiden var det lätt att välja en lampa för det fanns inte lika många att välja bland helt enkelt. Men när det var dags för mig att ”modernisera” mig så insåg jag snabbt att detta skulle bli svår uppgift. Att förstå skillnaden mellan en extraljusramp och runda fordonslampor är allt annat än lätt när man vant sig vid Bosch lysen vinter efter vinter.

Snabb support gjorde valet lättare

Jag ringde runt till olika butiker och träffade till slut känns det som. Jag pratade med Ljusgiganten som är en etablerad butik med fokus på fordonsbelysning och tillbehör och Jonas på kundtjänsten var väldigt duktig och pedagogisk och förklarade alla skillnader vad gäller ljusbild, ljusstyrka och färgtemperaturer. En del saker kände jag till sedan tidigare men det är alltid välkommet att fräscha upp minnet. Jag valde att montera en kurvad ramp ovanför hytten som sprider ljuset väldigt brett och långt. Jag är väldigt nöjd med valet och för dig som är intresserad så kan jag verkligen rekommendera att ni handlar från denna butik.