Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Om

Inläggen som postas här handlar om praktisk applicering av inom de olika ämnesområdena. De olika kategorierna skulle alltså lika gärna kunna hetat praktisk spelteori, praktisk humanetologi, praktisk empirisk skepticism och praktisk sökmotoroptimering. Vissa slutsatser är kontroversiella men jag har valt att se och analysera värden som den är snarare än som den ”borde” vara.Namn: David Olofsson

Historia

Startade företaget under 2004 och har sedan dess levt på olika webbprojekt. Verksamheten har sedan övergått till sökmotoroptimering av egna webbplatser och ett fåtal klienter.

Formell utbildning

Högskoleingenjörsexamen i Medieteknik från Umeå Universitet. Studier i teknisk engelska och skapande musik.

Övriga färdigheter

Jobbar i PHP/mySQL-utveckling men har även en avklarad kurs i ASP.NET. Erfarenhet av användarvänlighet på webben, CSS, grafisk webbdesign och även journalistik och projektledning.

Som sig bör gillar David att skriva om sig själv i tredje person. Det ger sken av att David är så viktig att han inte har tid att skriva om sig själv utan delegerar sådant värdsligt till underordnade i hierarkin. David använder sig även av titlarna Director och Founder. Det ger ett sken av att företaget är så mycket större än ett postlådeföretag. Det är dessutom viktigt att ha en titel på engelska, särskilt om man verkar i Sverige med svenska kunder.